The Bego Ideas For College Students


The Bego Ideas For Students
Author: Akademi Bercerita Bentang Pustaka
Publisher: Bentang Belia
ISBN: 6021383052
Size: 69.92 MB
Format: PDF, Kindle
View: 5951
Get Books

The Bego Ideas For College Students

eBook File: The-bego-ideas-for-students.PDF Book by Akademi Bercerita Bentang Pustaka, The Bego Ideas For College Students Books available in PDF, EPUB, Mobi Format. Download The Bego Ideas For College Students books, Udah jadi anak kuliahan nih sekarang si duo Bego ... Cieee ... Gimana rasanya? Kaget, kaget, masih shock gimana gitu, dong!? Ya, itu wajar banget, tapi jangan sampai kelewat stress. Ingat, itu dosen bukan buaya! Itu kelas, bukan kelas penangkaran satwa liar! Jangan sampai kamu berakhir menyedihkan, karena terlalu sibuk mikirin tugas kuliah. Hihihi ... Relaks sebentar dan baca tip yang bisa guna bisa enggak di buku ini. Hidup mahasiswa, buku, cinta, pesta, dan bego! [Mizan, Bentang Pustaka, Belia, Ide, Iseng, Remaja, Seru, Indonesia]


The Bego Ideas - for College Students
Language: id
Pages: 200
Authors: Akademi Bercerita Bentang Pustaka
Categories: Young Adult Nonfiction
Type: BOOK - Published: 2016-07-26 - Publisher: Bentang Belia
Udah jadi anak kuliahan nih sekarang si duo Bego ... Cieee ... Gimana rasanya? Kaget, kaget, masih shock gimana gitu, dong!? Ya, itu wajar banget, tapi jangan sampai kelewat stress. Ingat, itu dosen bukan buaya! Itu kelas, bukan kelas penangkaran satwa liar! Jangan sampai kamu berakhir menyedihkan, karena terlalu sibuk
The Bego Ideas - for Students
Language: id
Pages: 200
Authors: Akademi Bercerita Bentang Pustaka
Categories: Young Adult Nonfiction
Type: BOOK - Published: 2016-07-26 - Publisher: Bentang Belia
Yang namanya ide, kadang nggak tahu kapan datangnya. Tiba-tiba kepikiran aja, gitu ... apalagi sebagai para pelajar penerus bangsa yang berpikiran ke depan dan stok rasa ingin tahu yang besar, kita sering banget dikaruniai imaginasi yang berlebih. Ide ini. Itu. Begini. Begitu. Hmmm, seperti semua ide-ide bego yang pernah terlintas
The Bego Ideas
Language: id
Pages: 184
Authors: Tim Akademi Bercerita Bentang Pustaka
Categories: Young Adult Nonfiction
Type: BOOK - Published: 2015-09-05 - Publisher: Bentang Belia
Sehabis lulus, pasti sibuk nyari kerja, dong? Atau mungkin ada yang masih males nyari kerja, tapi tetep pengin punya duit sendiri? Lah, maunya apaaa Errr ... nasib Duo Bego di sini juga nggak kalah ngenes. Mereka aja masih bingung mau ngelamar kerja kantoran, lanjut S-2, bikin bisnis sendiri, atau jadi
Hand-book of the English Tongue
Language: en
Pages: 504
Authors: Joseph Angus
Categories: English language
Type: BOOK - Published: 1872 - Publisher:
Books about Hand-book of the English Tongue
Children's Books and Their Creators
Language: en
Pages: 800
Authors: Anita Silvey
Categories: Reference
Type: BOOK - Published: 1995 - Publisher: Houghton Mifflin Harcourt
Features autobiographical vignettes by popular children's authors and offers more than eight hundred short articles covering every aspect of children's books, their themes, and their creators
Creating Classrooms for Authors and Inquirers
Language: en
Pages: 628
Authors: Kathy Gnagey Short, Jerome Charles Harste, Carolyn L. Burke
Categories: Education
Type: BOOK - Published: 1996 - Publisher: Heinemann
The authors offer ideas and rich descriptions of how their curriculum moved from writing and reading to include inquiry.
Earthborn
Language: en
Pages: 384
Authors: Orson Scott Card
Categories: Fiction
Type: BOOK - Published: 1996-05-15 - Publisher: Macmillan
High above the earth orbits the starship Basilica. On board the huge vessel is a sleeping woman. Of those who made the journey, Shedemai alone has survived the hundred of years since the Children of Wetchik returned to Earth. She now wears the Cloak of the Starmaster, and the Oversoul
Digest
Language: en
Pages: 719
Authors: John Hunter
Categories: Fiction
Type: BOOK - Published: 2000 - Publisher:
Books about Digest
2000 Conference on Precision Electromagnetic Measurements
Language: en
Pages: 719
Authors: Institute of Electrical and Electronics Engineers
Categories: Electromagnetic measurements
Type: BOOK - Published: 2000 - Publisher: IEEE Standards Office
Books about 2000 Conference on Precision Electromagnetic Measurements
Strategies
Language: en
Pages:
Authors: Institute of Electrical and Electronics Engineers
Categories: Physical education and training
Type: BOOK - Published: 2002 - Publisher:
Books about Strategies