The Bego Ideas For Students


The Bego Ideas For Students
Author: Akademi Bercerita Bentang Pustaka
Publisher: Bentang Belia
ISBN: 602797589X
Size: 50.98 MB
Format: PDF, ePub
View: 6564
Get Books

The Bego Ideas For Students

eBook File: The-bego-ideas-for-students.PDF Book by Akademi Bercerita Bentang Pustaka, The Bego Ideas For Students Books available in PDF, EPUB, Mobi Format. Download The Bego Ideas For Students books, Yang namanya ide, kadang nggak tahu kapan datangnya. Tiba-tiba kepikiran aja, gitu ... apalagi sebagai para pelajar penerus bangsa yang berpikiran ke depan dan stok rasa ingin tahu yang besar, kita sering banget dikaruniai imaginasi yang berlebih. Ide ini. Itu. Begini. Begitu. Hmmm, seperti semua ide-ide bego yang pernah terlintas dalam pikiran kamu, ide-ide di buku ini sih nggak disarankan untuk diamalkan. Nggak perlu lah dicoba-coba, apalagi dijadikan kebiasaan. Awas aja kalau sampai berani nyoba! Siap-siap aja. Siap-siap apaan? Ya ... siap-siap aja. [Mizan, Bentang Pustaka, Belia, Ide, Iseng, Remaja, Seru, Indonesia]


The Bego Ideas - for Students
Language: id
Pages: 200
Authors: Akademi Bercerita Bentang Pustaka
Categories: Young Adult Nonfiction
Type: BOOK - Published: 2016-07-26 - Publisher: Bentang Belia
Yang namanya ide, kadang nggak tahu kapan datangnya. Tiba-tiba kepikiran aja, gitu ... apalagi sebagai para pelajar penerus bangsa yang berpikiran ke depan dan stok rasa ingin tahu yang besar, kita sering banget dikaruniai imaginasi yang berlebih. Ide ini. Itu. Begini. Begitu. Hmmm, seperti semua ide-ide bego yang pernah terlintas dalam pikiran kamu, ide-ide di buku ini sih nggak disarankan untuk diamalkan. Nggak perlu lah dicoba-coba, apalagi dijadikan kebiasaan. Awas aja kalau sampai berani nyoba! Siap-siap aja. Siap-siap apaan? Ya ... siap-siap aja. [Mizan, Bentang Pustaka, Belia, Ide, Iseng, Remaja, Seru, Indonesia]
The Bego Ideas - for College Students
Language: id
Pages: 200
Authors: Akademi Bercerita Bentang Pustaka
Categories: Young Adult Nonfiction
Type: BOOK - Published: 2016-07-26 - Publisher: Bentang Belia
Udah jadi anak kuliahan nih sekarang si duo Bego ... Cieee ... Gimana rasanya? Kaget, kaget, masih shock gimana gitu, dong!? Ya, itu wajar banget, tapi jangan sampai kelewat stress. Ingat, itu dosen bukan buaya! Itu kelas, bukan kelas penangkaran satwa liar! Jangan sampai kamu berakhir menyedihkan, karena terlalu sibuk mikirin tugas kuliah. Hihihi ... Relaks sebentar dan baca tip yang bisa guna bisa enggak di buku ini. Hidup mahasiswa, buku, cinta, pesta, dan bego! [Mizan, Bentang Pustaka, Belia, Ide, Iseng, Remaja, Seru, Indonesia]
The Bego Ideas
Language: id
Pages: 184
Authors: Tim Akademi Bercerita Bentang Pustaka
Categories: Young Adult Nonfiction
Type: BOOK - Published: 2015-09-05 - Publisher: Bentang Belia
Sehabis lulus, pasti sibuk nyari kerja, dong? Atau mungkin ada yang masih males nyari kerja, tapi tetep pengin punya duit sendiri? Lah, maunya apaaa Errr ... nasib Duo Bego di sini juga nggak kalah ngenes. Mereka aja masih bingung mau ngelamar kerja kantoran, lanjut S-2, bikin bisnis sendiri, atau jadi freelancer. Mana tiap keluar dari pintu kamar, mereka langsung dibombardir sama pertanyaan, “Kapan kerja?” dan variasi, “Kapan blablabla?” lainnya. Duh, pelik. Jadi, buat kamu yang masih nganggur juga .... Kalem, kamu nggak sendirian, kok. Mari kita cuci muka, simak kumpulan tip yang menjerumuskan mencerdaskan bangsa di buku ini, dan bersiaplah dadah-dadah sama dunia pengangguran! “Haissshhh ... buku anti-nganggur yang satu ini beda banget, kocaknya nggak standar! Nggak ada alasan untuk nggak ngelanjutin halamannya sampai habis.” -- Iksan Bangsawan, creator @sapiperjaka
Handbook of the English Tongue for the Use of Students and Others
Language: en
Pages: 504
Authors: Joseph Angus
Categories: English language
Type: BOOK - Published: 1861 - Publisher:
Books about Handbook of the English Tongue for the Use of Students and Others
Instructional Technology and Media for Learning
Language: en
Pages: 389
Authors: Sharon E. Smaldino, Deborah L. Lowther, James D. Russell
Categories: Education
Type: BOOK - Published: 2008 - Publisher: Prentice Hall
Table of Contents Chapter 1 Technology and Media: Facilitating Learning Introduction Technology Media The Concrete-Abstract Continuum Learning Roles of Technology and Media in Learning Learning Settings Information and Instruction Instructional Strategies Summary Chapter 2 Instructional Strategies: Integrating Technology and Media Introduction Strategies in the Classroom Presentation Demonstration Drill and Practice Tutorials Discussion Cooperative Learning Games Simulations Discovery Problem Solving Teacher-Centered Strategies Student-Centered Strategies Creating Learning Experiences Learning Contexts and Settings Summary Chapter 3 Visual Principles: Designing Effective Materials Introduction Visual Literacy Roles of Visuals in Learning Types of Visuals Visual Design Guidelines Creating Images Capturing Images Summary Chapter 4 Introduction The ASSURE Model Analyze Learners State Standards and Objectives Select Strategies, Technology, Media, and Materials Utilize Technology, Media, and Materials Require Learner Participation Evaluate and Revise Summary Chapter 5 Computers and Multimedia: Accessing Digital Worlds Introduction Computers and Multimedia in the Classroom Advantages Limitations Integration Software Selection Computer Hardware Computer Facilities Summary Chapter 6 Distance Education: Connecting Learners Beyond the Classroom Introduction Distance Education Instruction at a Distance Audio in Distance Education Television in Distance Education Instructional Television Options Summary Chapter 7 Online Learning: Learning Through the Internet and Computer Networks Introduction Online Learning Networks Issues Summary Chapter 8 Instructional
Technology for Teaching
Language: en
Pages: 274
Authors: Priscilla Norton, Debra Sprague
Categories: Education
Type: BOOK - Published: 2001 - Publisher: Pearson College Division
Finally, the authors have developed a website for this book that will keep the book current by suggesting activities, providing updates, and offering additional examples for teaching and learning."--Jacket.
Outlook
Language: en
Pages: 53
Authors: Priscilla Norton, Debra Sprague
Categories: Education
Type: MAGAZINE - Published: 2008-12-01 - Publisher:
Books about Outlook
Forum
Language: en
Pages:
Authors: Priscilla Norton, Debra Sprague
Categories: English language
Type: BOOK - Published: 1988 - Publisher:
Books about Forum
The Begonian
Language: en
Pages:
Authors: Priscilla Norton, Debra Sprague
Categories: Begonias
Type: BOOK - Published: 1988 - Publisher:
Books about The Begonian
Preservice Secondary Teachers' Conceptions of Teaching for Understanding, Adolescents, and Literacy Within Content Areas
Language: en
Pages: 592
Authors: Julia Moorhead Reynolds
Categories: Content area reading
Type: BOOK - Published: 2005 - Publisher:
Books about Preservice Secondary Teachers' Conceptions of Teaching for Understanding, Adolescents, and Literacy Within Content Areas